sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Joulupukki Tampere Pirkanmaa kiittää kaikkia asiallisesti sähköpostilla pukin tilanneita, missä on ollut tarkka osoite + toiveaikahaarukka.

Joulupukki Tampere Pirkanmaa kiittää kaikkia asiallisesti sähköpostilla pukin tilanneita, missä on ollut tarkka osoite + toiveaikahaarukka, sekä hinnanvarmistus käteisellä pukkisäkin luovutuksen yhteydessä.

Yllämainittuun tapaan on helppo palvella kun näkee laakista etäisyydet eri kohteiden välillä ja pystyy vastaamaan nopeammin, kuin puhelimen kautta kun aina ei ole googlemaps edessä mistä pystyy sanomaan kuin että "Lähetä sähköpostia niin tarkistan kartalta".

Pukki on joutunut myös ilmoittamaan salaisista numeroista soittaville suoraan, että Pukki ei palvele salaisten numeroiden kanssa, sillä ko viesteissä on aina jäynän vaara, eikä pukilla ole aikaa jäynäilyyn salaisten numeroiden kautta saapuvissa tiedusteluissa enintään kuin muutama sekunti todeta: "Lähetä tiedot sähköpostilla joulupukkipalvelu@gmail.com"

Pukki on tulevinakin vuosina tilattavissa erilaisiin liiketiloihin joulunsanomaa tuomaan sopimuksen mukaan. Huomio: Aina käteismaksuin edeten. Liian monella liikeyrityksellä on paha tapa maksaa jopa 30 vrk:n jälkeen. Siksi sellaisia joulupukki ei palvele jatkossa. Dunlop oli hyvä asiakas, maksu tuli heti.
Aina paras palvelu sähköpostilla missä tilausosoite laakista + toiveaika, tekstarit monasti työläitä ja liian vähän tietoa Joulupukki ottaa kaikki tilaukset vastaan oheistiedusteluineen aina aatoksi sähköpostilla. Pukki ei aina edes huomaa erilaisia messanger ja facebook-viestejä, koska ei ole mitään mieltä facebookkia käyttää kuin enintään blogien julkaisualustana facebookin sananvapausrajoitusten takia. Pukillakin on ollut monta facebookprofiilia ja monet niistä on poistettu täysin mielivaltaisesti.


Kansakuntamme hallituksessa ja eduskunnassa, sekä virkakunnassa on liikaa jäynäntekijöitä. Pukki asioitsee vain asiallisten tahojen kanssa, eikä kansakuntamme desanttien ja maanpettureiden kanssa:
----------------

Joulupukki-info suosittelee kevään 2019 eduskuntavaaleissa https://eduskuntavaalit-Pirkanmaa.blogspot.com äänestämään Helsingissä Jussi Halla-ahoa, sekä Tampereella Seppo Lehtoa omalla listallaan https://eduskuntavaaliehdokas-Seppo-Lehto.blogspot.com


------------------- -
https://joulupukki-info.blogspot.com/
-----------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti